Øget fokus på sikkerhed og databeskyttelse

Derfor kan du bruge Dynamics Business Central sikkert og trygt 

I takt med at teknologien udvikler sig med topfart, har der aldrig været større sårbarheder i IT systemer, end der er i dag. Dog vil der altid være nogle systemer som er stærkere og mere modstandsdygtige overfor eksempelvis cyberangreb, end andre systemer. En af de stærkere systemer, er Dynamics Business Central. I denne artikel, vil vi tage et kig på, hvorfor du burde overveje at vælge Dynamics Business Central, som din ERP-løsning til din virksomhed og hvorfor du kan bruge den med god ro i maven. 

Hvorfor er Dynamics Business Central trygt og sikkert at bruge?

Der er flere gode grunde til, at Dynamics Business Central er sikkert og trygt at bruge. Lad os tage et kig på de forskellige funktioner, som er integrerede i BC, som er med til at give dig langt større sikkerhed og tryghed på platformen.

  1. Et velopdateret system

Dynamics Business Central, kører med efter Microsofts såkaldte “Modern Lifecycle Policy”. Denne politik betyder, at der er årlige opdateringer til programmet og store opdateringer hvert halve år, som typisk finder sted i april og oktober.

  1. Multi-faktor godkendelse

Før man overhovedet kan logge ind på Business Central, skal man verificeres som bruger af programmet. Denne sikkerhedsforanstaltning kræver, at brugerne giver to eller flere former for godkendelse, før de kan få adgang til Dynamics Business Central. Dette hjælper med at forhindre uautoriseret adgang fra hackere eller andre skadelige aktører.

  1. Løbende kontrol

Business Central inkluderer en log, der giver dig et overblik over alle direkte ændringer, som en bruger foretager af data i databasen. Derudover registrerer loggen altid ændringer i forskellige systemtabeller, hvilket gør det muligt for dig at spore ændringer i sikkerhedssystemer som brugere og tilladelser.

4. Kryptering af data 

I Business Central Serveren, har du muligheden for at oprette nye krypteringsnøgler, eller du kan importere allerede eksisterende krypteringsnøgler, som du så kan aktivere på Business Central serveren, som så opretter forbindelse til den relevante database.

Konklusion

Dynamics Business Central, er klart en af de bedste løsninger du kan vælge, hvis effektivitet og sikkerhed er vigtige for dig og din virksomhed. Med forskellige vigtige funktioner som f.eks. “Modern Lifecycle Policy”, Multi-faktor godkendelse, løbende kontrol af hvem der redigerer hvad og hvilke brugere der er, samt en stærk kryptering af data, kan du være sikker på, at Microsoft med Business Central, er rustet til at give dig, præcis det du har brug for. Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

© 2024 WeCode A/S

CVR: 37496510