Hvorfor er der et stigende behov for større integration med Office 365 og andre Microsoft-produkter

Fra Dynamics Business Central til Office 365 - Vigtigheden af integrationen mellem Microsoft-produkterne

Dynamics Business Central, er en af verdens førende ERP-løsninger, udviklet af Microsoft. Fordelene ved Dynamics Business Central, er værktøjets mulighed for at integrere med andre vigtige Microsoft produkter, som bl.a. Office 365, Power Platform, Azure osv. I denne informerende artikel, vil vi se nærmere på først og fremmest hvorfor der er et stigende behov for en integration mellem Dynamics Business Central og de andre Microsoft værktøjer, samt hvordan virksomheder kan få gavn af at lave denne integration.  

Hvorfor ser vi et stigende behov for en integration mellem Dynamics Business Central og andre Microsoft-produkter i dag?

  1. Øget effektivitet og produktivitet

Den største årsag til at vi ser et stigende behov for denne integration, er uden tvivl at mange virksomheder har fundet ud af, hvor meget arbejdsgangen egentlig bliver effektiviseret. Mange af de manuelle processer, bliver automatiseret i værktøjet, hvilket skaber endnu mere produktivitet og tid til andre vigtige processer. 

  1. Bedre beslutningstagning

Med en integration mellem Dynamics Business Central og f.eks. Power BI, kan du tage langt bedre beslutninger. Via denne integration, kan den enkelte virksomhed få adgang til avanceret dataanalyse og visualisering, som giver et større og mere overskueligt overblik, over hvad der går godt og mindre godt i forretningen. Ud fra disse data, kan du nemmere tage den rigtige beslutning. 

  1. Højere konkurrencedygtighed

Den automatiserede forretningsdrift, er med til at gøre det hele langt mere gnidningsfrit og dermed undgår man også mange af de typiske manuelle fejl. Dette fører ikke bare til en mere solid drift af virksomheden, men også en langt højere konkurrencedygtighed, end de andre på markedet, som ikke nødvendigvis er med på automatiseringsvognen endnu. 

Hvordan kan virksomheder integrere Dynamics Business Central med andre Microsoft-produkter?

  1. Integration med Office 365

Den mest typiske måde at integrere Dynamics Business Central med de andre effektive Microsoft-produkter, er ved at lave en integration mellem Dynamics Business Central og Office 365. Denne integration, gør det muligt for brugerne, at få adgang fra Office-365 programmerne, som f.eks. Word, Outlook, Excel, Kalender osv. Direkte til Dynamics Business Central. Dette er med til at strømline alle de interne processer, så det hele kører langt mere effektivt.  

  1. Integration med Power Platform

En anden meget typisk måde at integrere Dynamics Business Central på, med de andre Microsoft-værktøjer, er ved at lave en integration med Power Platform. Power Platform er en samling af værktøjer, som består af: Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents, Power Pages og Power BI, som alle er med til at skabe en mere automatiseret arbejdsgang. Med disse Power-værktøjer, kan man udbygge automatiserede forretningsprocesser og dermed reducere fejl, hvilket fører til mere effektivt og produktivitet.

  1. Integration med Azure

En anden meget effektivt og populær integration er integrationen mellem Dynamics Business Central og Azure. Azure er en stærk cloud computing-platform, som kan bruges til at hoste Dynamics Business Central og andre Microsoft-applikationer i skyen. Denne integration er med til at gøre det muligt, for virksomhederne, at drage fordel af cloud-computing, som giver mulighed for skalerbarhed, større pålidelighed og endnu større sikkerhed.

Konklusion

I denne artikel har vi kigget på fordelene ved at lave integrationer mellem Dynamics Business Central og de andre Microsoft-værktøjer og hvordan det hele kan optimere forskellige arbejdsgange. Først og fremmest ser vi en øget effektivitet af denne integration, større skalerbarhed, endnu bedre beslutningstagning og en endnu større digital sikkerhed. Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

© 2024 WeCode A/S

CVR: 37496510

Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

© 2024 WeCode A/S

CVR: 37496510

Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

© 2024 WeCode A/S

CVR: 37496510