Fordelene ved mere brug af IoT og sensorteknologi

Dynamics Business Central og den stigende brug af IoT og Sensorteknologi

Internet of Things (IoT) og sensorteknologi har revolutioneret måden, vi samler og analyserer data på. Med den stigende brug af IoT og sensorteknologi, er det blevet endnu vigtigere for virksomheder at kunne integrere disse teknologier i deres ERP-løsninger som Dynamics Business Central. I denne artikel, vil vi tage et nærmere kig på, hvorfor der er et stigende behov for at bruge IoT og sensorteknologi i forbindelse med Dynamics Business Central, og hvordan virksomheder kan integrere disse teknologier i deres ERP-løsning.

Hvorfor er der et stigende behov for at bruge IoT og sensorteknologi i forbindelse med Dynamics Business Central?

  1. Øget automatisering

En af de vigtigste årsager til det stigende behov for at bruge IoT og sensorteknologi i forbindelse med Dynamics Business Central, er den øgede automatisering det giver. IoT og sensorteknologi kan bruges til at automatisere processer og samle data fra forskellige kilder, hvilket kan øge effektiviteten og reducere fejl.

  1. Større præcision og nøjagtighed

I takt med at behovet for- og anvendelsen af data er eksploderet de sidste par år, er ting som IoT og sensorteknologi, blevet langt mere populære. Grunden til at de er blevet så populære, er mest af alt pga. Deres præcision og nøjagtighed i opsamlingen og anvendelsen af data, hvilket kan give virksomheder muligheden for at tage langt bedre beslutninger, samt er det med til at give en markant øget produktivitet. 

  1. Forbedret brugeroplevelse

Integrationen mellem IoT og sensorteknologi med Dynamics Business Central, er med til at give en langt bedre kundeoplevelse. Opsamlingen af data, giver et større overblik over kundernes oplevelse og dermed kan man lettere se hvor i virksomheden kunderejsen kan forbedres, hvilket jo selvfølgelig fører til en øget tilfredshed i ens kundesegment.

Hvordan kan virksomheder lave en integration af IoT og sensorteknologi i Dynamics Business Central? 

  1. Anvendelse af IoT-enheder og sensorer

For at samle data fra sine IoT-enheder og sensorer, kan det være en god idé at benytte sig af eksempelvis Azure IoT i Business Central. Typiske måder man kan bruge IoT på i Azure er hvis man skal have klarhed over behov som: 

  • Sporing af pakker

  • Optælle lagerbeholdning i realtid

  • Overvågning af diverse maskiner, for at holde øje med eventuelle tekniske fejl eller vedligeholdelsesproblemer

Disse data samles direkte fra dine IoT-enheder og sensorer, som så kommer direkte ind i Dynamics Business Central. Dette kan give virksomhederne mere præcise data, for hvad der præcis sker og dermed være på forkant. 

  1. Integrering af data fra forskellige kilder

Det smarte ved Dynamics Business Central, er at man nemt og hurtigt kan opsamle data, fra mange forskellige kilder. Dette giver et langt større overblik over virksomhedens performance, fremfor hvis man skulle tjekke det hele manuelt og ikke fik det visualiseret, som man gør i Dynamics Business Central. 

Business Central, bruger forskellige metoder som API’er, direkte forbindelse til databaser, integration af data osv. Til at samle data fra forskellige kilder. Ved hjælp af f.eks. Power BI, kan du nemmere integrere samt analysere dataene i Dynamics Business Central. 

  1. Brug af analytics og machine learning

Ved hjælp af Analytics, kan man nemt finde mønstre i ens data, som man måske ellers ville have overset, hvis man gjorde det mere manuelt. Gennem Analytics får man et overblik over hvilke kunder der f.eks. køber mest, hvornår de køber, samt hvad de køber. Dette kan hjælpe virksomhederne med at træffe de rigtige beslutninger om, hvilke produkter de skal tilbyde, samt hvornår og hvordan de kan forbedre oplevelsen for deres kunder. 

Derudover, så kan man kombinere Machine Learning og Dataen på den måde, at man kan få opsat en automatisering af regnskabsopgaver, som f.eks. Genkendelse af fakturaer, overskuelig kategorisering af udgifter osv. Alt sammen, er med til at spare tid og reducere chance for at lave menneskelige fejl, da den automatiserede proces, oftest er langt mere præcis og nøjagtig end et menneske. 

Samlet set, er det hele med til at skabe en mere effektiv forretningsdrift og en større fortjeneste i sidste ende.  

Konklusion

I takt med at IoT og sensor teknologien er blevet mere- og mere populær på markedet, er der også kommet langt flere smarte måder at anvende disse teknologier på. Her spiller Dynamics Business Central, en central rolle, i at visualisere, organisere og overskueliggøre den opsamlede data. Det er vigtigt, at virksomhederne vælger den rigtige integrationsmetode og tilpasser løsningen til deres specifikke behov og krav. Med det rigtige fokus og investeringer kan virksomhederne opnå en høj grad af automatisering og dataindsigt.Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

© 2024 WeCode A/S

CVR: 37496510