Fordelene ved Mere effektiv brug af RPA

Hvorfor integrere RPA i Dynamics Business Central?

Automatiseringen er for alvor i gang, hvilket har ført til, at flere og flere virksomheder benytter sig af RPA når de skal have igangsat diverse automatiseringsprocesser. Med RPA integreret i Dynamics Business Central, kan man opsætte automatiserede arbejdsgange, som kan få robotten til at fakturere, indtaste data, flytte data rundt, sende e-mails, åbne- og lukke applikationer, logge ind- og ud osv. Dette er processer, som man normalt gør manuelt, men som ofte er yderst tidskrævende. 


Hvorfor er der et stigende behov for integration af RPA med Dynamics Business Central?

  1. Forretningsprocesser bliver stadig mere komplekse

I takt med at data og automatisering fylder så meget i dagens forretningsverden, betyder det at der er større krav til den måde man driver forretning på, hvis man gerne vil holde sig på forkanten af sit marked. Derfor kan det være en god idé, at overveje automatiserede robotter som f.eks. RPA, som kan varetage mange af de tidskrævende og manuelle opgaver, som kan klares af en robot på ingen tid. 

  1. Øget behov for automatisering

For at holde alle processer optimeret og samtidig at spare penge, er det en god investering, at investere i automatisering. Dette er årsagen til, at man ser flere og flere virksomheder investere i teknologier som RPA, som kan være med til at strømline og effektivisere nogle af de vigtigste processer i virksomheden. Dette skaber et større frirum, så virksomhederne kan fokusere på de vigtigste kerneopgaver. 

  1. Stor økonomisk- og tidsmæssig besparelse

Den tredje årsag til, at der er så stor interesse for automatisering med f.eks. RPA, er at det er med til at spare virksomheden enormt mange penge. Penge som man normalt ville bruge, på ansatte, kan nu bruges på andre opgaver og projekter, da RPA’en har overtaget de forskellige funktioner. 


Hvordan kan Dynamics Business Central integreres med RPA?

  1. Brug af tredjeparts RPA-løsninger

Det mest typiske man gør, når skal have integreret RPA i Dynamics Business Central, er at bruge en tredjeparts løsning, på at få RPA integreret i BC. Der findes et hav af forskellige løsninger derude, som gør det let at integrere BC med RPA. 

  1. Brug af Dynamics 365 Human Resources

En anden måde at integrere RPA med Dynamics Business Central er ved at bruge Dynamics 365 Human Resources. Dynamics 365 Human Resources er en HR-løsning, der kan integreres med Dynamics Business Central og RPA-løsninger for at automatisere HR-processer og opgaver. Dette kan omfatte alt fra ansættelse og on-boarding til lønadministration og håndtering af fravær.


Konklusion

En integration af RPA i Dynamics Business Central, kan gøre en verden til forskel for din virksomhed, hvis du gør det på den rigtige måde. Med RPA integreret i BC, kan du reducere omkostninger, øge effektiviteten af din virksomhed, samt er du med til at forbedre hele kundeoplevelsen, markant. Det er vigtigt at man løbende holder øje med de automatiserede processer, ser hvordan de fungerer og derfra optimerer hele tiden, for at være sikker på at arbejdet bliver udført som ønsket. 

En integration af RPA i BC, bør blive set som en investering, som kan betale sig på længere sigt og være med til at give virksomhederne et vigtigt fortrin i konkurrencen på markedet, hvor der konstant bliver stillet større krav til automatisering og produktivitet. 


Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

© 2024 WeCode A/S

CVR: 37496510

Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

© 2024 WeCode A/S

CVR: 37496510

Er der noget vi kan hjælpe med?
Lad os tage en uforpligtende snak

WeCode A/S

Thorsgade 59, 2.sal
2200 København N
Danmark

info@wecode.dk
(+45) 71 74 32 42

© 2024 WeCode A/S

CVR: 37496510